Call Center +389 42 217 370

Durmo Tours
×
Durmo Tours All rights reseved © 2024
Registered Trademark

Maqedoni - Itali - Linja 1

 Nisje çdo të mërkure dhe të shtune

NISJA NGA ORA E NISJES
Strugë 08:00
Kërçovë 09:00
Gostivar 10:00
Tetovë 10:30
Shkup 11:30
Kumanovë 12:00

Itali - Maqedoni Linja 1

 Nisje çdo të mërkure dhe të shtune

NISJA NGA ORA E NISJES
Roma Casalloti 06:00
Roma-Tiburtina 06:30
L’Aquila 08:00
Teramo 09:00
C.Nova 10:30
Macerata 11:00
P.Recanati 11:30
Fano 12:30
Pesaro 12:50
Rimini 13:30
Ravenna 14:30
Forli 15:00

Maqedoni - Itali - Linja 2

 Nisje çdo të mërkure dhe të shtune

NISJA NGA ORA E NISJES
Dibër 17:00
Gostivar 19:00
Tetovë 19:30
Shkup 20:30
Kumanovë 21:00

Itali - Maqedoni Linja 2

 Nisje çdo të mërkure dhe të premte

NISJA NGA ORA E NISJES
Bolzano 17:00
Trento 18:00
Desenzano 19:00
Verona 20:00
Padova 21:00
Mestre 22:00
Trieste 23:00