Call Center +389 42 217 370

Durmo Tours
×
Durmo Tours All rights reseved © 2024
Registered Trademark
Linja e rregullt e Italisë
MË TË REJAT
Linja e rregullt e Italisë
Nisje nga Maqedonia dhe Italia çdo të mërkure dhe të shtune me autobusa super komod
Linja e rregullt e Gjermanisë
MË TË REJAT
Linja e rregullt e Gjermanisë
Nisje nga Maqedonia dhe Gjermania çdo të mërkure dhe të shtune me autobusa super komod
Linja e rregullt e Zvicrës
MË TË REJAT
Linja e rregullt e Zvicrës
Nisje nga Maqedonia dhe Zvicra çdo të mërkure, të premte dhe të shtune me autobusa super komod
Linja lokale
MË TË REJAT
Linja lokale
Mbajmë lijen e rregullt me autobus çdo ditë në relacionin Gostivar-Shkup-Gostivar
Kërko udhëtim

Aplikoni për tu bërë agjent dhe filloni shitjen menjëherë regjistrohuni online dhe krijoni llogarinë tuaj

top destinacioneT tona

ITA

Maqedoni - Itali - Maqedoni

 Nisje çdo të mërkure dhe të shtune

shiko

GER

Maqedoni - Gjermani-Maqedoni

 Nisje çdo të mërkure dhe të shtune

shiko

SUI

Maqedoni - Zvicer- Maqedoni

Çdo të mërkure, të premte dhe të shtune

shiko

MKD

Gostivar - Shkup - Gostivar

Linja e rregullt lokale që realizohet çdo ditë 

shiko

Për më shumë destinacione shiko orarin ku mund ti gjeni të gjitha linjat dhe orarin e nisjeve tona

resurset tjera

Orari i nisjeve

Shiko linjat përkatëse për të gjetur oraret e nisjeve

shiko

Qendra e kontaktit

Gjeni të gjitha informacionet tona kontaktuese 

shiko

Kushtet e udhetimit

Shikoni kushtet e udhëtimit para se të udhëtoni

shiko

Rezervimi Online

Rezervoni online përmes sistemit të rezervime

shiko

Hyrja për agjenta

Nëse jeni agjent i shitjes, kliko për tu kyçur

shiko

Nuk po mund të gjeni resurset që po kërkoni, atëherë ju mund të na kontaktoni dhe ne do të përgjigjemi në kërkesat tuaja

Rreth nesh

Në fillim të viteve nëntëdhjetë, ideja ka lindur por në 1992 dhe praktikisht është themeluar dhe ka filluar të funksionojë, agjencia turistike Durmo Tours me seli në Gostivar.

Durmo Tours është themeluar si një kompani private për ushtrimin e veprimtarisë së transportit rrugor, ajror dhe detar.

më shumë

Durmo Tours ju ofron mundësi bashkëpunimi të gjithë të interesuarve. Nëse dëshironi të bëheni agjent i shitjes dhe të bashkëpunoni me Durmo Tours, atëhere ju lutemi regjistrohuni

BEHU AGJENT

ose na kontaktoni ne 

+389 42 217 370